Laten we samen pionieren

Werk jij als zorgprofessional en droom jij ervan om met andere zorgspecialisten, de ouders en de cliënt in kwestie de krachten te bundelen voor optimale zorg? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. We streven naar een zoveel mogelijk zelfstandige toekomst voor iedere jongere met een lichamelijke beperking en/of neurologische aandoening. Route 18 wil samen met jullie pionieren om dit stukje zorg in Nederland significant te verbeteren.
Header

Hoe pakken we dat aan?

Doordat de zorg in Nederland zeer gespecialiseerd is, is de zorg ook van hoge kwaliteit. En dat is goed! Maar in het huidige systeem ontbreekt een multidisciplinaire aanpak waardoor veel goede zorg niet optimaal aansluit op elkaar. Door het inzetten van een ‘transitiebegeleider’ koppelt Route 18 de jongere aan een begeleider die daarvoor zorgt.

Deze wandelt mee, zit aan tafel bij het gezin en vormt de verbindende factor tussen alle zorgeilanden, het sociale domein en de algemene ontwikkeling. Dat biedt ondersteuning op maat in de thuissituatie, op school en bij een werk/dagbesteding. Zowel het sociale als het medische domein is van belang om de potentie van het traject optimaal te benutten.

Bekijk ons stappenplan

Herken jij dit proces?

Zie jij veel jongeren en hun ouders worstelen om alle ‘zorg balletjes’ hoog te houden? Zou je willen dat je meer kon doen maar ligt dat buiten de verantwoordelijkheden van je huidige functie? Neem dan gerust contact met ons op om eens te sparren. Ook als je twijfelt of je cliënt geschikt zou zijn voor een Route 18 traject kun je contact opnemen. We denken met je mee en gaan in gesprek over wat mogelijk is!

Neem contact op

Vragen? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Route 18 traject? We staan altijd open voor een verkennend gesprek om jouw vragen te beantwoorden.

Spreken we je snel?

© 2024 Route 18 - Alle rechten voorbehouden