Ons verhaal

Route 18 is ontstaan uit een rotsvast geloof dat jongeren met een lichamelijke beperking en/of neurologische aandoening het verdienen om volwassen te worden met zelfvertrouwen. Deze overgangsfase is voor vele van hen pure topsport. En iedere topsporter verdient een coach waarmee hij kampioen kan worden. Durf jij het aan?
Header

Het ontstaan van Route 18

Route 18 is ontstaan vanuit de beleving en het gedachtengoed van twee liefdevolle ouders van een kind met een aangeboren neurologische aandoening. In hun eigen leven, maar zeker ook bij dat van gezinnen in vergelijkbare situaties zagen zij voortdurend de uitdagingen en beperkingen van het huidige specialistische zorgsysteem. Vooral in de ontwikkeling naar volwassene werd dit duidelijk. Dat zorgde voor een nieuw doel: deze problematiek het hoofd bieden.

Even voorstellen...

Ennie van den Boer
Initiatiefneemster & verbinder
Willy van den Boer
Initiatiefnemer & ondernemer
Evelien van de Moosdijk
Manager bedrijfsvoering
Jodien van Dijk - Bakermans
MAAT (Transitiebegeleider)

Ontmoet jouw MAAT

Voor hunzelf, voor hun dochter maar ook zeker voor alle ouders, verzorgers en jongeren die daardoor kunnen genieten van betere, multidisciplinaire zorg. Onze MAAT (Maatje Als Aanwezige Transitiebegeleider) staat een aantal jaar te midden van het gezin om zo voor alle betrokkenen de benodigde spil te zijn tussen al deze losse zorgeilanden.

Bekijk ons stappenplan

Iedere situatie is uniek

Dat begrijpen we maar al te goed. Frustratie en teleurstelling liggen op de loer in het huidige zorgsysteem. Ondanks dat we ervaringen hiermee als ‘generiek’ kunnen bestempelen zijn wij ons zeer bewust van het individuele karakter van iedere hulpvraag. We stemmen ieder traject af op de persoon in kwestie. Nieuwsgierig geworden naar het traject?

Ik wil contact met Route 18

Vragen? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Route 18 traject? We staan altijd open voor een verkennend gesprek om jouw vragen te beantwoorden.

Spreken we je snel?

© 2024 Route 18 - Alle rechten voorbehouden