Oooff we go!

De route naar volwassenheid is spannend en levert voor iedere jongvolwassene uitdagingen op. Dus ook voor jou. Wanneer pittige uitdagingen zich echter blijven opstapelen en gezonde spanning verandert in stress wordt genieten van het leven een té grote opgave om alleen aan te pakken.
Header

Dat begrijpen we

Voor jou als thuiswonende jongere met een neurologische aandoening en/of lichamelijke beperking is de overgang naar volwassenheid pure topsport. Je situatie voortdurend uitleggen, wisselend zorgpersoneel of simpelweg vrienden maken en de beest uithangen. Alles, kost, moeite.

Samen met jou en jouw ouders/verzorgers stippelen we een passende route uit die goed voelt. Dit doen we vanuit huis zodat we ook in rust naar het sociale leven kunnen kijken. Samen gaan we op zoek naar succesmomenten. Momenten dat je trots kunt zijn, kunt lachen of dapper kunt zijn door nét uit je comfortzone te stappen.

Samen met jou kijken we naar wat nodig is voor een gelukkig leven. En gelukkig is dat voor iedereen anders. Durf jij met ons op avontuur te gaan?

Ja ik wil!

Wat is Route 18 precies?

Wij zijn een zorgorganisatie die het heel graag anders doet. We geloven niet in een quick fix en 100 losse zorgeilanden. Bij Route 18 krijg je vanaf je 16e een MAAT toegewezen. Dat is een Maatje Als Aanwezige Transitiebegeleider die een aantal jaar met je meeloopt. Samen met diegene ga jij bepalen welke route je wil bewandelen op weg naar een volwassen leven. Je staat dus niet alleen. Samen met je ouders/verzorgers gaan we aan de slag!

Kom ik wel in aanmerking?

Route 18 is in het leven geroepen om thuiswonende jongeren met een neurologische aandoening en/of een lichamelijke beperking te helpen met het zo veel mogelijk zelfstandig en volwassen worden. Via een verwijzing van een zorgprofessional kun je starten met een Route 18 traject. Twijfel je of je in aanmerking komt maar lijkt het je wat? Bel ons gerust even. Dan denken we met je mee.

Bekijk ons stappenplan

Waar het écht om draait.

Route 18 draait om leven, écht kunnen leven. Sociale contacten, warmte en plezier maken het leven mooi. Geluk komt voort uit het delen van deze momenten met mensen die je liefhebt en waarmee je kunt lachen én huilen.

Wij helpen jou bij de transitie van jongere naar volwassene. Om dit goed te kunnen doen vragen we wel om 100% commitment. Dan doen wij dat ook. We gaan dit traject namelijk samen aan. Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? Let’s do this together!

Start jouw avontuur

Vragen? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Route 18 traject? We staan altijd open voor een verkennend gesprek om jouw vragen te beantwoorden.

Spreken we je snel?

© 2024 Route 18 - Alle rechten voorbehouden