Hey you!

Leuk je te zien op deze pagina. Waarschijnlijk kom je hier terecht omdat het Route 18 verhaal je aanspreekt en je het tof lijkt daar onderdeel van te mogen zijn! Kijk vooral verder of er een vacature open staat die bij je past. Mocht dat nou niet zo zijn maar ben je ervan overtuigd wel iets bij te kunnen dragen aan Route 18, dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met ons!
Header

Vacature: MAAT - deze vacature is momenteel gesloten voor sollicitaties

Route 18 is op zoek naar iemand met een warm hart voor onze doelgroep en een passie voor preventieve begeleiding aan jongeren met een beperking. Ben jij degene die graag samen met deze jongeren bouwt aan zijn of haar realistische toekomstbeeld maar ook aan een nieuw zorgbedrijf vol met kansen? Join ons team, een team waar jouw bijdrage van onschatbare waarde is!

Route 18 is een nieuwe frisse wind in het zorglandschap, en we brengen een andere benadering van zorg voor jongeren met neurologische aandoeningen en/of lichamelijke beperkingen. Bij Route 18 hebben we onze eigen kijk op zorg. Als een jonge en dynamische organisatie streven we ernaar om de zorg voor deze jongeren domeinoverstijgend aan te vliegen. Door deze aanpak stellen we de jongeren in staat te werken aan een realistische toekomst binnen alle levensgebieden.

Klinkt dit interessant? Lees dan hieronder verder!

Jouw rol

Jij zult binnen Route 18 de rol van Transitiebegeleider, oftewel een MAAT (Maatje Als Aanwezige Transitiebegeleider) vervullen. Je begeleidt jongeren tussen 16 en 25 jaar met een neurologische aandoening en/of lichamelijke beperking in hun transitie naar volwassenheid. Als MAAT ben je betrokken bij de jongere en het gezin voor een langere periode. Je helpt bij het prioriteren van doelen op verschillende domeinen in de overgang naar volwassenheid. Dit doe je in nauwe samenwerking met de jongere zelf, maar ook met hun ouders/verzorgers, (zorg)professionals en andere betrokken. Eigen regie en zelfstandigheid van de jongeren staan hierin altijd centraal.

Een dag uit het leven van een transitiebegeleider

Als MAAT word je een rots in de branding voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Jouw dag kan beginnen met een intakegesprek bij de 16 jarige Luuk en zijn ouders thuis. Vervolgens plan je een multidisciplinaire meeting met Eva, 23 jaar, en haar zorgprofessionals om de voortgang te bespreken. Eva heeft mede door jouw inzet en coördinatie stappen gemaakt naar zelfstandig wonen. Aansluitend ga je nog langs een organisatie om je te oriënteren op de sociale activiteiten die ze daar aanbieden. Dat bespreek je later deze week met je collega’s in het casuïstiekoverleg. Aan het einde van de dag werk je de intake van Luuk nog verder uit, pleeg je nog wat telefoontjes en zoek je nog wat dingen op.

Wie ben jij

  • Je hebt een hart voor jongeren met een beperking en bent vastberaden om bij te dragen aan een goede overgang naar volwassenheid.
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd om een maatschappelijke bijdrage te leveren in de preventiezorg.
  • Je hebt een positieve en enthousiaste instelling, met een focus op kansen en mogelijkheden.
  • Je bent bedreven in je communicatieve vaardigheden en hebt het natuurlijke vermogen om gemakkelijk contact te leggen en te onderhouden, waarbij je zonder aarzeling de juiste vragen stelt, ongeacht de achtergrond of status van de persoon.
  • Je hebt een leergierige instelling en bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Je bent iemand die niet alleen meedoet, maar ook vol enthousiasme bijdraagt aan de opbouw van ons bedrijf met jouw ideeën en input.
  • Je bent beschikbaar voor 24-28 uur in de week.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

En verder…

  • Route 18 is een organisatie die verder kijkt dan de gebaande paden en jouw ideeën en input verwelkomt met open armen. We hanteren geen vastgeroeste schema’s en protocollen.
  • Omdat we geloven dat de best mogelijke versie van jezelf ten goede komt aan de begeleiding van onze jongeren staat een gezonde balans tussen werk en privé bij ons centraal. Zo heb je regelmatige diensten, vrije weekenden en feestdagen en is werken vanuit thuis bespreekbaar.
  • Daarnaast krijg je één extra dag vrij in het jaar om vrijwilligerswerk te doen, want dat vinden wij belangrijk!
  • Je komt terecht in een hecht team met een warme Brabantse sfeer. Bij ons is er altijd ruimte voor een gezellig samenzijn en wanneer er iemand jarig is, wordt er natuurlijk verwacht dat je trakteert met vlaai!

De kleine lettertjes...

  • Salaris conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 45. Dit komt neer op een maximum bruto salaris van € 3861,- per maand op basis van een fulltime dienstverband en is mede afhankelijk van je werkervaring.
  • Vakantiedagen conform CAO-gehandicaptenzorg. Dat houdt in dat je 144 uur aan vakantieverlof hebt en 57 uur aan extra verlof (PLB) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Pensioenregeling bij PFWZ.
  • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Een halfjaar contract met uitzicht op een vast contract.

Ben jij onze nieuwe MAAT?
Neem dan contact op met Evelien van de Moosdijk via evelien@route18.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Route 18 traject? We staan altijd open voor een verkennend gesprek om jouw vragen te beantwoorden.

Spreken we je snel?

© 2024 Route 18 - Alle rechten voorbehouden